Gumi és felni webáruház

Snowtrac 5, a legújabb kiváló minőségű téligumi a Vredestein-től

A Vredestein gumiabroncs gyártó már évtizedek óta híres jó minőségű téli-, és négyévszakos gumiabroncsairól.

A Vredestein gumiabroncs gyártó már évtizedek óta híres jó minőségű téli-, és négyévszakos gumiabroncsairól.

Legújabb téligumi típusát, a Snowtrac 5-öt idén mutatták be, mely az elődjeinél is is jobb minőségű tapadást garantál a hideg évszakban, és a legszélsőségesebb téli időjárás közben is számítani lehet rá.

A tervezők a Snowtrac 5-öt az Apollo Tyres legkorszerűbb technológiáival rendelkező innovációs központjában fejlesztették ki, áll a cég honlapján, és a végeredmény kiválóra sikeredett, rendkívüli stabilitás, magasan az átlag feletti kezelhetőség, és tökéletesen kontrollálható kormányozhatóság jellemzi a vadonatúj terméket.

Egyedi gumikeverék és megerősített középső zóna

A teljesen egyedi gumikeveréket kapó futófelület kiemelkedően viselkedik a téli körülmények bármelyikének előfordulása esetén, és nemcsak a gumikeverék egyedi, hanem a gyártástechnológia is, minek köszönhetően rendkívül nagy teljesítményekre lett képes a téli abroncs.

Az egyébként is robusztusra tervezett téli abroncs plusz megerősítéseket kapott, a középső részt alakították ki szilárdabbra, ahol a V-alakú mintázat található, így sokkal stabilabb lett egyrészt az egyenesfutás, másrészt a kanyarvételi pontosság is. Kitűnő irányíthatóság jellemzi mind a száraz, mind pedig a hideg nedves útfelületeken.

Speciális lamella technológia alkalmazása és Stealth Design futófelület

A Snowtrac 5 futófelületét a már megszokott párhuzamos apró lamellákon kívül több irányú és dimenziójú lamellák is borítják, ezzel sokkal jobbá vált a téli csúszós utakon való tapadás, a különböző mélységű és alakú lamellák nagy része mindig meg tud kapaszkodni a csúszós felületeken is, és a teljes hosszuk az előd modellhez képest 30 százalékkal nőtt.

A Vredestein Snowtrac 5 egy rendkívül különleges, eredetileg a hadsereg számára kifejlesztett futófelületi kiképzést kapott, melynek az a szerepe, hogy a katonai járművek minél halkabbak és észlelhetetlenebbek legyenek.

Az extrém alacsony zajszint elérésével magas fokon javult az utastér komfortja, és a kényelemérzet nemcsak a zaj csökkentésének, hanem a rezgésszint minimalizálásnak is köszönhető. A futófelület kiképzése során az egymást keresztező barázdák mindegyikét olyan felületűre tervezték, amellyel a képződő zajokat sikerült minimálisra csökkenteni a zaj keletkezésének helyén.

A különleges Vredestein technológiák összefoglalása

- Különleges lamella technológia, mellyel a különböző formájú, mélységű és irányú lamellák kiemelkedő szintű tapadást biztosítanak a legcsúszósabb téli körülmények közepette is.

- Teljesen új szilika gumikeverék, forradalmi gyártástechnológiával. Kitűnő rugalmasság a legnagyobb hidegben is, tökéletes kezelhetőség jégen és havon, kivételesen alacsony gördülési ellenállás.

- Megerősített középrész. Kivételes stabilitási jellemzők, és még jobb kontrollálhatóság a nedves és száraz felületeken.

- Stealth Design. Extrém alacsony zajszint, és tökéletesen elnyelt rezgések.

- Az érintkezési felület tökéletesen ívelt, és a hosszirányú csatornák magas szintű védelmet biztosítanak a vízen való felúszás ellen, kiemelkedő erőátvitel a nedves aszfaltra.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez