Gumi és felni webáruház

Új téligumi minták

Ahogy minden évben, a prémium gumiabroncs gyártók 2014-ben is piacra dobtak egy-egy új, kiváló minőségű, még jobb teljesítményeket nyújtó téli abroncs modellt.

Ahogy minden évben, a prémium gumiabroncs gyártók 2014-ban is piacra dobtak egy-egy új, kiváló minőségű, még jobb teljesítményeket nyújtó téligumi abroncs modellt. De ma már nemcsak a prémium gyártók, hanem a középkategóriás márkák is egyre jobb minőséget nyújtanak a vásárlók részére, sok esetben a termékeik prémium modelleket utasítanak maguk mögé a teszteken.

Nézzünk most néhány kivételes jó tapadást nyújtó új mintát a 2014-es kínálatából.

Bridgestone Blizzak LM001

A japán gyáróriás legújabb téligumi modellje kiváló minőségű tapadást biztosít a nedves, hideg, havas, száraz és jeges útviszonyokon közlekedve. A csúcs teljesítményű téli abroncsok sorába tartozik, mely legnagyobb biztonságot nyújtja a hideg évszak bármely hónapjában. Rendkívül innovatív futófelületi mintázatot kapott, mely forgásirányos kivitelével egyszerre biztosítja a fokozott tapadást és a téli csapadék hatékony eltávolítását. Az új lamella technológia egységesebbé teszi a még jobb tapadást a csúszós felületeken, és rendkívül hosszú élettartamot biztosít.

Michelin Alpin 5

A rendkívül sikeres Alpin téligumi család ötödik generációs példánya az Alpin 5, mely folytatja elődei hagyományát, annyi változtatással, hogy ezt az abroncsot a Michelin kifejezetten a kontinentális európai útviszonyokra túlnyomórészt jellemző nedves és száraz hideg aszfaltra optimalizálta. Ennek ellenére az Alpin 5 kiválóan teljesít havon és jeges útviszonyok között is. Kiváló kormányzási pontosság jellemzi a hideg nedves utakon, kiemelkedő az energiahatékonyság terén, és nagy futásteljesítménye van.

Continental WinterContact TS 850 P

A vadonatúj TS 850 P kimagasló szintű kezelhetőséget biztosít a havas utakon, a mintázat kialakítása során elsődleges cél volt a hómegtartó képesség javítása, minek köszönhetően szinte egyedülálló tapadást jött létre havon, és a fékteljesítmény is sokat javult az előző generációhoz viszonyítva. A vállrészen elhelyezett speciális kialakítású blokkok magas szintű stabilitást biztosítanak a kanyarokban, így a kormányzási pontosság átlagon felüli. A rendkívül sűrű lamella hálózat biztos tapadást nyújt a csúszós felületeken.

Goodyear Ultra Grip 9

A 9. generációs Ultra Grip teljesen új mintázatot kapott, és mindjárt kettő, melyeket mérettől függően kapnak meg az abroncsok, de a 195/65 R15 méret mindkét mintázattal megvásárolható. Különleges a növényi olajat tartalmazó gumikeverék és a váll rész mély lamellázottsága is. A tesztek alapján egy kiváló minőségű téli abronccsal van dolgunk, mely akár etalonná is válhat egy időre.

Pirelli Scorpion Winter

Nagy teljesítményű téli abroncs SUV autókra, nagy teljesítmény crossoverekhez és sportos haszongépjárművek számára. Több neves autógyártóval együttműködésben sikerül a legjobban összehangolni a mai kipörgésgátló és ABS rendszerekkel. Kiválóan kontrollálható téligumi a nagyobb hidegekben, változatos útviszonyok között is. Az új fejlesztésű polimereket és szilika komponenseket tartalmazó gumikeverék magas szintre emeli a tapadást a téli útviszonyok között.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez