Gumi és felni webáruház

2014 téligumi újdonságok

A 2014-es év is több téligumi újdonságot hozott az autósok számára, az új modelleket megismerhettük a tesztekből, a gumiabroncsok világával foglalkozó honlapokról, és már hírekből is...

A 2014-es év is több téligumi újdonságot hozott az autósok számára, az új modelleket megismerhettük a tesztekből, a gumiabroncsok világával foglakozó honlapokról, és más hírekből is, most a 2014/2015-ös téli szezon újdonságai közül nézzük meg a legjobbakat.

Yokohama iceGUARD iG52c

Talán a legjobb ár/érték arányú téligumi újdonság volt 2014 az iceGUARD iG52c, ideális választás egy sor jármű részére, kisautók, szedánok, kupék, kompaktok, és kisteherautók számára. Remek tapadást nyújt a téli száraz és nedves, valamint a havas és jeges útfelületeken, köszönhetően az új fejlesztésű futófelületi keveréknek, mely szilícium-dioxidot, gyantát, mikro-buborékokat és több rétegű karbont tartalmaz. Kitűnően távolítja el a téli csapadék minden formáját.

Bridgestone Blizzak WS80

2014 mondhatni legjobb minden téren jól teljesítő téli abroncsa Blizzak WS08-as, kiváló tapadást mutat a a téli nedves, jeges és hóval borított felületeken. Az előző generációhoz képest jelentősen javult a száraz tapadás, feszesebbek lettek a futófelületi blokkok, lényegesen stabilabb a jármű irányítása. A még több kapaszkodást is segítő lamella él hatékonyabb gyorsításokat és fékezéseket tesz lehetővé a síkos talajokon is.

Michelin X-Ice Xi3

A kifejezetten jeges és havas körülményekhez kifejlesztett X-Ice Xi3 kiváló teljesítményű gyorsulásokat ér el havon és eljegesedett úttesten, és a tapadási teljesítménye már csak azért is kiemelkedő csúszós tényezők között, mivel ezt az téli abroncs úgy éri el, hogy a futófelületben egyetlen szegecset sem tett a gyártó. A jeges tapadás magas szintre emeléséhez különleges Flex-Ice szilika keveréket fejlesztettek ki, mely durva mínuszok alatt is rugalmasságot biztosít a futófelületnek.

Continental ExtremeWinterContact

Minden téli időjárási körülmény között kimagasló teljesítményt nyújt ez a téligumi modell, melynek fejlett futófelületi keverékét a gyártó legmodernebb technológiájának felhasználásával készült. Kiváló kezelhetőséget és menetkomfortot nyújtó téli abroncs, mellyel könnyű a nehéz téli időjárást átvészelni minden napos használat mellett is. Széles méretválasztékának köszönhetően szinte minden személyszállító járműre elérhető.

Dunlop SP Winter Sport 4D

Kivételes téli abroncs, mely egymagában egyesíti az összes előnyét a legújabb technológiáknak. Tapadási viselkedése havas és jeges utakon is a legjobbak között van kategóriájában. Az MRT dizájnnak köszönhetően a gumiabroncs futófelülete tökéletesen illeszkedik a téli utak egyenetlenségeihez, rendkívül megbízható a nedves és száraz időjárás során is.

Nokian WR

A WR egy nagy teljesítményű téligumi, mely minden téli körülmény során optimális tapadást képes biztosítani. Kiválóan viselkedik nedves körülmények között, és akkor sem jön zavarba, ha több centis hóban kell a járművet biztonságban tovább juttatnia. A speciális káros anyagokat nem tartalmazó szilika-repce keverék rendkívül alacsony gördülési ellenállást produkál.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez