Gumi és felni webáruház

Rimstock Wheels könnyűfém felni gyártó

Az gyártó széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik, például autógyárak rendelésére készít OEM felniket, a másik véglet pedig az autóversenyek világa, ahol is Team Dynamics márkanév alatt tervez magasan kvalifikált könnyűfém kerekeket. Egy dolog minden eladott alufelniben közös, a Rimstock kiváló minőségű, valóban könnyű és optimalizált könnyűfém felniket gyárt.

Mire büszke a Rimstock könnyűfém felni gyártó?


Az autógyártó ügyfelek igényeinek kielégítését 6 hét alatt képesek megoldani, és ez úgy értendő, hogy a teljesen új koncepciótól a késztermékig csak ennyi időre van szüksége a gyárnak a végtermék elkészüléséig.

A minőségbiztosításuk teljes mértékben megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak, a céljuk mindig a legmagasabb minőség szolgáltatása, bármilyen ügyfélről van is szó.

Modern festékrendszer, mely az akril porfestésből és az arra 11 lépcsőben felhordott előkezelő és korróziógátló SAM7 rendszerű eljárásból áll.

Rimstock



A Rimstock Wheels víziója


Az angol gyártó célja bevallottan az, hogy globális vezető könnyűfém gyártóvá váljon, prémium minőségű termékeit maga tervezze és gyártsa, és olyan céget formáljon meg, amit az ügyfelektől a dolgozókig mindeni szeret és tisztel.

Az alapvető elvek, amik meghatározzák a célok beteljesítését:

  • Az abszolút biztonság megteremtése – mindenütt és mindig.

  • Minőség a tervezésben, a gyártásban, és a szállításban is.

  • A hatékonyság megteremtése minden egyes felniben.

  • A tervezéstől az eladás utolsó lépéséig olyan csapatmunka létrehozása, mely a tökéletességre törekszik, és természetesen a természetvédelem minél nagyobb hangsúllyal való alkalmazása.


A Rimstock dizájn koncepció


A gyártó vezető keréktervezői a világ minden tájáról érkeznek az angliai főhadiszállásra, ők a letéteményesei annak, hogy a Rimstock Wheels folyamatosan az autóipai stílusok és divatirányzatok élvonalában legyen, a mindig új és izgalmas koncepciókkal.

A cég a legmodernebb gyártóberendezésekkel és könnyűfém kovácsolására alkalmas CNC gépekkel rendelkezik, valamint rendkívül széles adatbázisának köszönhetően minden autótípushoz pontosan illeszkedően készíti termékeit.

A Forradalmian új CNC gyártósor a legegyszerűbb tervet is képes percek alatt igazi műalkotássá változtatni, és nem utolsósorban a gyártónál a könnyűfém felnik nem csak nevükben vállnak könnyűvé.

A számítógépes háttérbázis nemcsak a magas színvonalú tervezésre alkalmas, a legkorszerűbb Silicon Graphic Pro-Engineer és Catia V5 3D modellező rendszerek segítségével még a fizikai megvalósítás előtt képesek olyan paraméterek megállapítására, illetve tesztek elvégzésére, melyeket más gyártók csak a megvalósítás után tudnak megismerni vagy végrehajtani.

A Rimstock tervezési bázisa 3D nyomtatókkal ellátott, így minden egyes termék gyanta prototípusát azonnal kézbe vehetik a mérnökök, illetve az olyan ügyfelek, akiknek van elegendő pénzük arra, hogy autójukra teljesen egyedi könnyűfém felniket gyártassanak.

Ez megkönnyíti a kerék stílusának megjelenítését a járművön, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy felülvizsgálják és módosítsák tervüket a végső termék jóváhagyása előtt.



0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez