Gumi és felni webáruház

Rimstock Wheels könnyűfém felni gyártó

Az gyártó széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik, például autógyárak rendelésére készít OEM felniket, a másik véglet pedig az autóversenyek világa, ahol is Team Dynamics márkanév alatt tervez magasan kvalifikált könnyűfém kerekeket. Egy dolog minden eladott alufelniben közös, a Rimstock kiváló minőségű, valóban könnyű és optimalizált könnyűfém felniket gyárt.

Mire büszke a Rimstock könnyűfém felni gyártó?


Az autógyártó ügyfelek igényeinek kielégítését 6 hét alatt képesek megoldani, és ez úgy értendő, hogy a teljesen új koncepciótól a késztermékig csak ennyi időre van szüksége a gyárnak a végtermék elkészüléséig.

A minőségbiztosításuk teljes mértékben megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak, a céljuk mindig a legmagasabb minőség szolgáltatása, bármilyen ügyfélről van is szó.

Modern festékrendszer, mely az akril porfestésből és az arra 11 lépcsőben felhordott előkezelő és korróziógátló SAM7 rendszerű eljárásból áll.

RimstockA Rimstock Wheels víziója


Az angol gyártó célja bevallottan az, hogy globális vezető könnyűfém gyártóvá váljon, prémium minőségű termékeit maga tervezze és gyártsa, és olyan céget formáljon meg, amit az ügyfelektől a dolgozókig mindeni szeret és tisztel.

Az alapvető elvek, amik meghatározzák a célok beteljesítését:

  • Az abszolút biztonság megteremtése – mindenütt és mindig.

  • Minőség a tervezésben, a gyártásban, és a szállításban is.

  • A hatékonyság megteremtése minden egyes felniben.

  • A tervezéstől az eladás utolsó lépéséig olyan csapatmunka létrehozása, mely a tökéletességre törekszik, és természetesen a természetvédelem minél nagyobb hangsúllyal való alkalmazása.


A Rimstock dizájn koncepció


A gyártó vezető keréktervezői a világ minden tájáról érkeznek az angliai főhadiszállásra, ők a letéteményesei annak, hogy a Rimstock Wheels folyamatosan az autóipai stílusok és divatirányzatok élvonalában legyen, a mindig új és izgalmas koncepciókkal.

A cég a legmodernebb gyártóberendezésekkel és könnyűfém kovácsolására alkalmas CNC gépekkel rendelkezik, valamint rendkívül széles adatbázisának köszönhetően minden autótípushoz pontosan illeszkedően készíti termékeit.

A Forradalmian új CNC gyártósor a legegyszerűbb tervet is képes percek alatt igazi műalkotássá változtatni, és nem utolsósorban a gyártónál a könnyűfém felnik nem csak nevükben vállnak könnyűvé.

A számítógépes háttérbázis nemcsak a magas színvonalú tervezésre alkalmas, a legkorszerűbb Silicon Graphic Pro-Engineer és Catia V5 3D modellező rendszerek segítségével még a fizikai megvalósítás előtt képesek olyan paraméterek megállapítására, illetve tesztek elvégzésére, melyeket más gyártók csak a megvalósítás után tudnak megismerni vagy végrehajtani.

A Rimstock tervezési bázisa 3D nyomtatókkal ellátott, így minden egyes termék gyanta prototípusát azonnal kézbe vehetik a mérnökök, illetve az olyan ügyfelek, akiknek van elegendő pénzük arra, hogy autójukra teljesen egyedi könnyűfém felniket gyártassanak.

Ez megkönnyíti a kerék stílusának megjelenítését a járművön, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy felülvizsgálják és módosítsák tervüket a végső termék jóváhagyása előtt.0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez