Gumi és felni webáruház

Vossen Wheels könnyűfém felni gyártó

Három év kutatás és fejlesztés után a Vossen büszkén jelentette ki, hogy ők is bekerültek azon kevés gyártók sorába, akik rendelkeznek azzal a tudással és technológiával, ami képessé teszik őket arra, hogy kovácsolt könnyűfém felniket gyárthassanak. A gyártó főhadiszállása jelenleg Miami-ban, Florida államban van, amint az ultramodern gyártósorok is itt találhatóak

A TUV jóváhagyással rendelkező alufelnik mindegyike a talán legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával készülnek az első pillanattól az utolsóig.

Vossen_Wheels


A megmunkáló részleg, a kézi előkészítés és a porfestő szekció


A könnyűfém felni kovácsolást is végző részleg a mai aktuálisan legmodernebb CNC gépekkel felszerelt, a speciális függőleges esztergák a gravitációt is felhasználják a maximális pontosság elérése érdekében. Az eredmény tükörsima felület és halálpontos koncentrikusság.

A kézi előkészítő részlegen a kézműves megjelenés munkálatait végzik, az itt dolgozók csak magasan képzett szakemberek lehetnek és olyan csiszolási technikákat alkalmaznak, melyeket gépekkel nem lehet leutánozni.

A porfestő szekció, vagy befejezésért felelős osztály feladata a kerámia polírozás, a kézi többszörös lemosások és a lebilincselő küllemű porfestés elvégzése.

Természetesen minden egyes munkafázist tüzetes ellenőrzés követ, amely garantálja a mindig kiváló minőségű és precíz végtermékeket a legutolsó munkafázis végén.


A híres Vossen könnyűfém felni dizájn


Ha bárki megfigyeli, számos alu felni gyártó a lehető legegyszerűbb dizájnokat, formaterveket alkalmazza csak, mivel azokat egyszerűbb, könnyebb a kevésbé modern gépekkel és alkalmazásokkal elkészíteni.

A Vossen ilyen téren nem szeretett volna semmilyen kompromisszumokat kötni, ezért is választotta a legmodernebb gépeket és kovácsolási technológiákat, hogy a dizájn terén olyan formaterveket is megcsinálhasson, melyeket ezek nélkül la gépek ehetetlen lenne kivitelezni.


Tervezési folyamat és optimalizált esztétika


A tervezési folyamatokat mindig a végcél azonosításával kezdik. Alapvetően a klasszikus termékcsaládokon kívül minden egyes termék megtervezésének megkezdése előtt az alapvető szempont az, hogy mi hiányzik az aktuális piacról. Amint ezt kiderítették, az első lépés a 3D modell megtervezése lesz.

Az elkészült formaterv után olyan szoftvereken futtatják át a tervet, mely a dizájn eredetiségét, a felni precizitását és a teljesen zökkenőmentes gyártási folyamatokat is ellenőrzi és megalapozza.

Ahogy minden egyes autó különböző paraméterekkel rendelkezik, ugyanúgy az esztétikája is minden járműnek más. A Vossen könnyűfém felni gyártó kiterjedt mérési technikákkal rendelkezik ahhoz, hogy az általa megtervezett felnik minél inkább optimalizáltabbak legyenek a különböző autótípusokhoz, és illeszkedjenek azok mérnöki és esztétikai jellemzőikhez is. Ezekhez a mérésekhez több, mint 100 adatpontot vesznek figyelembe minden egyes autótípus esetében, így lesznek képesek a tökéletes illeszkedés biztosításához.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez