Gumi és felni webáruház

A Wolfrace könnyűfém felni gyártó

A Wolfrace márka 1971-ben jött létre és az első könnyűfém felni sorozatot Slot Mag-ra keresztelték. Az Egyesült Királyságbeli Wolfrace Wheels volt az első olyan innovatív vállalat az európai piacon, mely polírozott könnyűfém felniket készített. A cég a 45 éves történelme alatt rokonértelművé vált a magas minőségi színvonallal, melyet megfizethető áron kínál az ügyfeleiknek, és a kivételes dizájn elemeivel, melyek spektruma a klasszikustól az egyedi verseny felnikig terjednek.

Minőség és garancia minden sztenderd felnire


A Wolfrace a kezdetektől fontosnak tartja, hogy a gyártási és minőség-ellenőrzési technológiák élvonalában legyen, a cég jelenleg az egyetlen a brit piacon, amely 5 éves garanciát kínál a sztenderd könnyűfém felnijeire.

Wheels3


A Wolfrace Wheels profilja


A Wolfrace az Egyesült Királyság legismertebb könnyűfém felni márkája már 1971 óta. A stílusos alu felnik széles választékát kínálja a rendkívül változatos formaterveknek, színeknek és felszerelhetőségnek köszönhetően. Nemcsak a személyautóknak, hanem a 4x4-es terepjáróknak és a SUV járművek számára is elérhetőek.

A Prémium keréktárcsák öt éves garanciával és a keresett TUV tanúsítvánnyal kerülnek forgalomba.

Az Essex megyében lévő Maldon-ban található a cég 30 ezer négyzetméteres központja, innen küldi ki a cég heti szinten a több ezer alu felnit Európába és a világ minden részére. A gyártó irigylésre méltó hitelességet élvez a könnyűfém felnik piacán világszerte, amit főként a megkérdőjelezhetetlen minőségével ért el, megemlíthetőek itt példaként a Wolfrace GB keréktárcsák, mely a választott kiviteltől függetlenül TUV elismertek és 5 év garanciásak.


A Wolfrace termékcsaládai


A Wolfrace jelenleg hat különböző termékcsaládot állít elő, melyek különféle jármű csoportokat, illetve különböző területeket céloznak meg.

  • Wolfrace GB: ez a termékcsalád a személyautó kategóriát célozza meg prémium minőségű könnyűfém keréktárcsáival. Ez a sorozat mindig az éppen uralkodó divat tendenciáknak, kialakításoknak és fényezési módszerek szerint készül. Minden tagjára öt éves garanciát ajánl a gyártó.

  • Wolfrace Eurosport: ez a sorozat a legmagasabb szintű divat keréktárcsák, akár a dizájnt, akár a fényezést tekintve. Rendkívül sokféle kerékagyra felhelyezhetőek és nagyon sokféle méretválasztékban elérhetőek, és a legtöbb típus a kisteherautók nagyobb súlyterhelésének is tökéletesen megfelelő.

  • Wolfrace Asia-Tec: ez a termékcsalád egyértelműen a japán piacot célozza. Hardcore dizájn és fényezés elsősorban a Nissan, a Honda és a Toyota tulajdonosainak.

  • Wolfrace TrackReady: ezek a felnik azoknak ajánlottak, akik fokozott versenypályás gyakorláshoz keresnek könnyűfém keréktárcsákat, versenykész felnik, de normál közlekedésben is használhatóak.

  • Wolf Design: kiváló minőségű 4x4 és luxus SUV könnyűfém ötvözetek, melyek leginkább a luxus autótulajdonosok igényeinek megfelelően készülnek.

  • Wolfrace Explorer: ez a termékcsalád a legújabb a cég portfóliójában, kizárólag az exkluzív Land Rover autókhoz gyártják, mint például a Defender.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez