Gumi és felni webáruház

Szállítási Feltételek

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A rendeléseket 12 óráig dolgozzuk fel. A rendelt termékek kiszállítási ideje 5-6 munkanap.

A DPD csomagküldő futárszolgálat reggel 08:00 óra és 17:00 óra között szállítja ki a csomagot, ezért ajánlott olyan címet megadnia, ahol ebben az időtartamban ott tartózkodik. Amennyiben Ön nem található a címen, akkor a futár megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot Önnel, ezért a csomagon feltüntetjük a címzett telefonszámát is. Kérjük az email címét szíveskedjen gondos odafigyeléssel megadni, mert a futárcég arra küld Önnek üzenetet a csomag állapotával kapcsolatban.

A számlát minden esetben a vevő adatoknál feltüntetett névre, címre állítjuk ki, és a gumiabroncsokkal együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem tudjuk módosítani.


Sérült csomag esetén kérjük, hogy ne vegyék át a küldeményt. Sérült küldemény átvétele esetén, nem vállalunk felelősséget a sérülésekre.

Házhozszállítási Költség:

A házhozszállítás díja 1390.-Ft/darab. A termékeket a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz.

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Vásárlástól való elállás:

14 munkanapon belül joga van elállni a vásárlástól. Ehhez nem kell mást tennie, mint írásban jelezni nekünk és visszajuttatni hozzánk a megrendelt terméket a számlával, vagy számla másolattal együtt. Amennyiben nincs lehetősége arra, hogy visszajutassa 1390.- Ft/db áron szállítjuk azt vissza a telephelyünkre. Ha a visszajött árut rendben találtuk a számlázott ár 100%-át fizetjük vissza. A termék árát 30 napon belül készpénzben a telephelyünkön, vagy csekken postai úton tudja átvenni.

-Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez