Gumi és felni webáruház

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek


Az Eladó

Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft.
Telephely
: 1194 Budapest Méta u. 13.
Adószám
: 13358042-2-43
Cégjegyzékszám
:1-09-860489

Bankszámla szám: 11719001-29909018-00000000

A Vevő

A Taylor Kft. Internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot

Megrendelés

A Taylor Kft. Internetes áruházában a vásárlás interneten keresztül lehetséges. Sem telefonon sem személyesen nem áll módunkban rendelést felvenni. Az árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek!

A weboldalon feltüntett árak egy darabra vonatkoznak.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.

Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakohoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetőség van rá, kérjük jelezze mihamarabb az ügyfélszolgálatunknak. Az ilyen téves árral megjelent termékeket nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk

A pénteken 12:00-tól leadott rendelések az azt követő munkanapon, azaz hétfőn kerülnek feldolgozásra.

Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk!!

Készlet

A feltüntetett készlet NEM a telephelyi készletünk.

Egy külső raktárban vannak az abroncsok, ezért fontos, hogy online megrendelés nélkül ne induljon el hozzánk.

A feltüntetett készlet teljesen valós készletet mutat.

Házhozszállítás/ áru átvétele:

Kétféle módon tudja átvenni a megrendelt termékeket:

Érte jön és szerelést kér:  A 15:00-ig leadott megrendelése 5-6 munkanap alatt érkezik meg a telephelyünkre. Miután megérkezett hozzánk értesítjük és a szerelésre tudunk időpontot egyeztetni.

Szállítással: A 12:00-ig leadott megrendelését 5-6 munkanapon belül szállítjuk ki. DPD futárcég szállítja házhoz a megrendelt termékeket hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között. Ezért célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol ebben az időtartamban ott tartózkodik valaki. Amennyiben Ön nem tartózkodik a megadott címen úgy a futár megpróbálja Önnel telefonon felvenni a kapcsolatot, ezért a csomagon feltüntetjük az Ön telefonszámát is. Az email címét szíveskedjen gondos odafigyeléssel megadni, mert a futárcég arra fog Önnek küldeni üzenetet a csomag állapotával kapcsolatban.


Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

A telephelyünkön bankkártyával is fizethet!

logo_cards

Házhozszállítási Költség:

A házhozszállítás 1590.- Ft/darab.

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól a távollevők között kötött szerződés alapján. Ebben az esetben a Taylor Gumi –és Klímaszerviz Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A termék visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.
Az Taylor Gumi –és Klímaszerviz Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.


Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás ,vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a Taylor Kft. telephelye: 1194 Méta u. 13.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Taylor Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.nyesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

-javított abroncsokra,

-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

A Taylor Kft. mindig a lehető legnagyobb gonddal törekszik arra, hogy a weboldalát karbantartsa. Azonban mindig fennáll a lehetőség, hogy egyes információk már aktualitásukat vesztik(esetleg pontatlanok). A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek ,ezekből semmilyen jog sem származtatható. A Taylor Kft nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon szereplő információk pontatlanságából vagy hiányából eredő károkért, sem a weboldalon szereplő információk alapján tett cselekedetek következményeiért.
A weboldal látogatása, illetve az onnan történő információ-letöltés semmilyen jogviszonyt sem testesít meg a felhasználó és a Taylor Kft között. A felhasználók csak saját felelősségükre látogathatják a weboldalt, a Taylor  Kft semmiféle felelősséget nem vállal ebben a vonatkozásban.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Taylor Kft. a vásárlók adatait a szerződésteljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a vállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a Taylor Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a Taylor Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez