Gumi és felni webáruház

A Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 négyévszakos gumiabroncs

A Goodyear gyártó Vector 4Seasons Gen-2 négyévszakos gumija egyre több teszten támasztja alá rátermettségét, a német független bevizsgálócég, a TÜV négyévszakos abroncs tesztjén több más prémium minőségű termék közül a Vector volt a győztes mind a havas, mind a nedves téli utakon mért féktávolságot tekintve.

Az AutoBild négyévszakos tesztjei a 205/55 R16-os méretben


A világszinten jegyzett német autós magazin, az AutoBild ősz elején végezte el részletes négyévszakos gumi tesztjeit, melynek eredményeként alapos összegzés után győztesként a Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 négyévszakos gumiabroncsot nevezte meg. A magazin szerint a neves gyártó négyévszakos abroncsa a legjobb vezetési élményt nyújtja bármely évszakban és minden időjárási körülmény között, de különösen a nedves útfelületeken és a téli havas útviszonyok között.

Nedves körülmények között a Vector 4Seasons Gen-2 lenyűgöző fékezési teljesítményt mutatott a tesztelt versenytársakhoz képest, 100 km/h sebességről maximális fékteljesítményt használva mindössze 41,6 méteres féktáv alatt állt meg, míg a legközelebbi versenytársak is legalább két méterrel rosszabb eredményt voltak csak képesek elérni.

Goodyear


A Goodyear négyévszakos gumiabroncsa nedves és havas felületi tesztjei


A nedves felületű kanyarodási teszteken a Vector 4Seasons Gen-2 bebizonyította kivételes nedves tapadási képességeit, és remek eredményeivel még bizonyos nyári gumiabroncsok tapadási értékeit is felülmúlta.

A vizes útfelületeken végzett jó teljesítményei mellett a Vector 4Seasons Gen-2 a válogatott teljesítményű négyévszakos gumiabroncsok között volt végig a havas tesztek során is. A német magazin többször is dicsérte a Goodyear havas útfelületeken mutatott működési jellemzőit.

Nagyon örülünk a jó teszteredményeknek” - mondta Mike Rytokoski, a Goodyear Europe marketing vezetője. „Ez azt mutatja a számunkra, hogy mi, akik ezt a kivételes négyévszakos gumiabroncsot kifejlesztettük, megértjük, hogy az autó tulajdonosoknak egy olyan kiegyensúlyozott abroncsra van szükségük, amely rendelkezik azzal a tudással, hogy a kivételesen különböző vezetési körülmények között is képes jól teljesíteni akár egész éves használat mellett is.”


A TÜV német független tanúsítócég négyévszakos fékezési tesztje


A német TÜV szintén a 205/55 R16-os méretű négyévszakos gumiabroncsokat vizsgálta, a Goodyear referencia abroncsa mellett négy prémium gyártó négyévszakos abroncsát, a Michelin Crossclimate+, a Continental Conti Allseasoncontact, a Pirelli Cinturato All Season és a Vredestein Quatrac 5-öt.

A nedves felületeken 80km/h-ról fékezve a legjobb ellenfél is, több, mint 2,5 méterrel rosszabb eredményt produkált. Más viszonylatban megmutatva, amikor a Goodyear abroncsával fékezett autó már állt, a többi abroncs átlagosan még mindig 24 km/h sebességgel haladt.

Havas úton fékezve 50 km/h-ról a többi négyévszakos abroncs átlagban több, mint 2 méterrel hosszabb úton állt csak meg, ami azt is jelenti, hogy míg a Vector 4Seasons Gen-2 már állt, a többi abroncs átlagban még mindig 12,5 km/h-val mozgott.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez