Gumi és felni webáruház

Két neves könnyűfém felni gyártó

A könnyűfém felnik nemcsak dekoratívabbá tehetik az autókat, sokan vallják, hogy egy új egyéniséget is kölcsönözhet egy adott szett különleges alu felni a kedvenc járművünknek. Nézzünk most két neves gyártót a könnyebb választás kedvéért.

ENKEI Wheels


Az Enkei wheels egy japán vezető könnyűfém felni gyártó vállalat, amely a legmagasabb minőségű alu kerekeket készíti egyrészt versenyautók számára, másrészt a nagy teljesítményű utcai sportkocsik és természetesen a hétköznapibb járművek számára is. A cég maximális figyelmet fordít arra, hogy a forgalomba kerülő könnyűfém felnijei mindig a legfrissebb dizájnhullámnak tökéletesen megfeleljen, de az Enkei Wheels nemcsak a külső tekintetében akar a csúcson lenni, az alkalmazott rendkívül összetett ötvözet technológiák, a különösen érzékeny öntési technikák, a módfelett szigorú tesztelési és ellenőrzési technológiák szempontjaiban sem elégszik meg soha a sereghajtó szerepével.

Az Enkei csoport Ázsiában, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában és Európában is saját kereskedelmi egységekkel képviselteti magát, és többek között a legnagyobb japán autógyárak és az amerikai General Motors számtalan autójára gyárt rendelésre tetszetős és csúcsminőségű könnyűfém felniket.

Az Enkei kifinomult high-tech kerekeket készít a különböző autósportokhoz, úgymint a rally, drift, sportkocsi versenyek, vagy az együléses autóversenyek királyának tartott Formula 1 versenysorozathoz, ahol is a Mclaren Honda csapatának szállítanak speciális magnézium ötvözetű verseny felniket.

1950-es megalakulása óta az Enkei mindvégig megfelelt az idők számtalan kihívásának, kerekeivel mindig a legmagasabb minőséget adták mind a legnevesebb autóversenyzőknek, mind az igényes autótulajdonosoknak.

BMW_Wheel


Beyern könnyűfém felnik


A német Beyern alu felni gyártó speciális céllal jött létre, szigorúan meghatározott küldetése a magas minőség, a nagy pontosság és hogy nagyszerű könnyűfém felniket gyártsanak kitárólag a BMW gyártmányú prémium autókhoz.

Tehát a Beyern termékei között minden egyes BMW típushoz találunk könnyűfém kerekeket, kivételes pontossággal elkészítve és direkt a bayeri autógyár termékeire tesztelve. Ez azt jelenti, hogy a tervezés és tesztelés minden pillanatában a BMW gyár szabványainak megfelelően, az egyedi specifikációk szerint fejlesztik ki a könnyűfém kerekeket. Ha ezen gyártó termékei közül vásárolunk BMW-nkre alu felnit, biztosak lehetünk a tökéletes illeszkedésben, és a dinamikai kiegyensúlyozottságban is.

A Beyern cégnek nemcsak a dizájn, a minőség és teljesítmény fejlesztése a célja, olyan innovatív megoldásokat kísérleteznek ki, mint például a forgó kovácsolás speciális technológiája.

A Beyern nagy erőfeszítéseket tesz arra, hogy az úgynevezett lépcsőzetes méretezésű felnijeit népszerűsítse, ahol is a hátsó kerekek másfél hüvelykkel szélesebbek az elsőknél, ugyanis a cég szerint ez javítja a BMW-k úttartását és gyorsításait.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez