Gumi és felni webáruház

Minőségi könnyűfém gyártók

Ha könnyűfém felni vásárlásán gondolkodunk, célszerű az felni árán és a szemrevaló külsőn kívül figyelembe venni, hogy mely márka, mely gyártó készítette, mert a 'brand' már önmagában is megbízhatóságot, minőséget és hosszú élettartamot garantálhat. Itt most megemlítünk pár neves márkát segítségképpen.

AEZ könnyűfém felnik


A neves német gyártót már több mint 20 évvel ezelőtt megalapították. Mivel nem annyira a prémium piacra koncentrál, ezért viszonylag elérhető árú könnyűfém felnijei hazánkban is népszerűek, a minőségre és megbízhatóságra a német alaposság, pontosság és természetesen a híres TÜV minőségbiztosítási szisztéma a garancia.

Évente több, mint 10 új felnit dobnak piacra, 16 coll-tól egészen 22 coll-ig. Természetesen a ma divatos SUV modellekhez, városi terepjárókhoz is találunk bőséges választékot.


Alessio alu felnik


Az 1992-től működő olaszországi könnyűfém felni gyártót Andrea és Celeste Alessio testvérpár alapította, és hamar kedveltté tették az olasz designt jól hangsúlyozó felnijeikkel. A gyár kínálatában egészen a 13 hüvelykes felniktől találhatunk modelleket a 22 hüvelykes méretig bezárólag. Felnijeik többsége a klasszikus formatervezést követi, és viszonylag nagy méretválasztékban hozzáférhető.


Brock könnyűfém felnik


A rendkívül magas színvonalú alu felnijeiről neves német gyártó a Brock márkanév alatt 38 különböző designt kínál számos méretben, 15 – 22 coll között. Az RC-Design márkanév alatt 31 különböző formaterv van 15 és 20 coll között. A 90-es évek közepétől működő cég a tuning és az alufelni divat elindulása óta nagy nevet szerzett különösen esztétikus és impozáns felnijeivel.

Az innovatív design, mely az utolsó csavarig jelen van, a speciális lakkozási technológia, valamint a páratlan fényezés mind-mind számtalan autótulajdonost tett már elégedetté és boldoggá. A gyártó gondosan ügyel rá, hogy sem az elért csúcsminőségből, sem a teljesen egyedi formaterveiből ne adjon alább.


OZ könnyűfém felnik

O.Z._Forma_1_Wheel


A világszerte nagy elismertségnek örvendő olaszországi alapítású gyártó 1971-tól tervezi és gyártja magas minőséget képviselő könnyűfém felnijeit. Ma a cég a világ egyik vezető vállalatának tekinthető a felni tervezés és készítés terén. Az OZ Racing eredetileg leginkább a verseny felnik gyártására koncentrál, és onnan is szerezte óriási mennyiségű tapasztalat halmazát.

A gyártó a világ legexkluzívabb autógyártóinak és tuning műhelyeinek, valamint verseny istállóknak készíti csúcsminőségű termékeit. Olyan autógyártók, mint például a Ferrari, Lamborghini, Maserati és Aston Martin fő rendelői ennek a ma már több országban is gyártósorral rendelkező könnyűfém felnikészítőnek.

A cég az Indy 500-tól a Forma-1-ig, a World Rally Championships-től a Le Mans Series-ig számtalan versenyágban képviselteti magát, és nagyszámú győzelemben vett részt.

Rendkívül fejlett minőség ellenőrzésüknek és csúcstechnológiát képviselő laborjaiknak köszönhetően a minőségre és megbízhatóságra panasz nem lehet.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez