Gumi és felni webáruház

Neves és megbízható könnyűfém felni gyártók

Az alábbiakban néhány nevesebb és teljesen megbízható könnyűfém felni gyártóról közlünk alapvető információkat. Fontos, hogy mielőtt alu felniket vásárolnánk autónkra, teljes mértékben el tudjuk kerülni a hamis felniket, ennek viszont legjobb módja ha megbízható és minden követelményt kielégítő gyártóktól és forgalmazóktól vásárolunk csak.

Forzza könnyűfém felnik


A cég mottója „Kiváló minőséget ésszerű áron”. A prémium termékeket gyártó Forzza Wheels legtöbbnyire exkluzív modelleket forgalmaz, a szemet gyönyörködtető Forzza felnik akár egy unalmas, átlagos autót is képesek feldobni. Teljesítmény, luxus és mindemellett kényelem, ezt csak kevés alu felni gyártó képes maradéktalanul a vásárlók részére elkészíteni.

A kerekeket úgy tervezik meg, hogy a vibrációkat minimalizálják, az autó nem veszíthet teljesítményéből, a felnik izgalmas akusztikus tulajdonságokkal is bírhatnak. A kifejlesztett alumínium-ötvözet hővezető képessége miatt a fék-kerék-gumiabroncs egysége jelentősen csökkent hőmérsékleten képes működni, ami nagyobb biztonságot és jobb kezelhetőséget garantál szélsőséges sebességek és vezetési körülmények között is.

A Forzza kerekek csökkentik a dinamikus felfüggesztési terhelést és a más autós felfüggesztési részekre gyakorolt erőteljes hatásokat rendkívül jól kimért ötvözeti arányaik miatt.

Alloy_Wheel_Old_Car


A GMP Italia alu felni gyártó


A GMP Italia kiváló minőségű könnyűfém felnik gyártásával és értékesítésével foglalkozik, és makulátlan hírnevet szerzett magának az európai piacon.

Több, mint tíz éves tapasztalatával és máig tartó szenvedélyes innovációival folyamatosan fejleszt, és saját erőből végzi mind a tervezési és a mérnöki munkálatokat egyaránt. A GMP Italia bármiféle hiányosság nélkül biztosítja és tiszteletben tartja az olasz felnikre jellemző hagyományosan jó minőséget, így mindenki biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű, első osztályú minőséget kap ettől a cégtől.


Infiniti könnyűfém felnik


Az Infiniti gyártó már a kezdetektől híres szinte művészi kifejező erővel bíró és rendkívül eredeti könnyűfém felnijeiről. Kifinomult kerekei az erőt ötvözik a luxussal. A céget az egyik legnagyobb és legsikeresebb japán autógyártó, a Nissan tulajdonolja, és kölcsönzi számára a tehetséges mérnököket és magas szintű erőforrásokat.

Az Infiniti rendkívül gazdag kínálattal rendelkezik, akár a 25 – 30 évvel ezelőtt gyártott ma már legendás autókra is találunk megfelelő és jól illő felniket. Akármilyen elképzelése van a vásárlóknak, színek, formák és egyediség tekintetében, az Infiniti-nél biztos megtalálja a megfelelő terméket.


MAK felnik


A MAK egy vezető olasz gyártó, mely nagy erőfeszítéseket eszközöl mind a megfelelő ötvözetek megtalálásában, mind a dizájn és tervezés fejlesztésében. Az 1990-es évek kezdete óta a MAK gyorsan és céltudatosan az egyik vezető könnyűfém felnigyártóvá, hiszen korán megértette a felnik minőségének fontosságát, mint ahogy azt is, hogy a stílus az egyik meghatározó eleme a kerekek eladásához.

Az itáliai kifejezésmód és szenvedély valóságos reflexiójával sikerült a MAK gyártónak olyan sportos és agresszív, klasszikus és futurisztikus keréktervezést elérnie, melyek gyakran távol állnak a hagyományos felfogástól, és képesek megfelelni a különböző országok ízlésének.

Az olaszországi gyártási helyszínükön, Brescia-ban teljesen automatizált gyártási folyamatot alkalmaznak a legmodernebb gyártási technológiákkal, hogy mindig kiváló minőségű terméket tehessenek a vásárlók elé.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez