Gumi és felni webáruház

Hírek

A biztonságot nyújtó téli gumi Sokan gondolják a mai napig, hogy a téli gumikat csak azért találták ki a gumigyártók, hogy még több terméket adjanak el és lényegében nincs semmi különbség aközött ha nyári gumival vagy téli gumival közlekednek a téli időszakban.

2013-as nyári gumi teszt A német autóklub (ADAC) szokásához híven idén is elkészítette alapos nyári gumi tesztjeit.

A gumiabroncs DOT szám jelöléséről Egyre több gumiabroncs vásárló érdeklődik a megvásárolni kívánt gumiabroncs DOT számáról, mondván: ha a gumi nem az aktuális évben került gyártásra akkor már nem is érdemes megvenni.

Mire lehet jó a vezetéstechnikai tréning? Ahogy egész Európában, nálunk Magyarországon is egyre több lehetőség van az autóvezetők számára arra, hogy mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten javíthassák vezetési tudásukat.


Nyári gumi csere, mikor és hogyan?
Autóinkon a nyári gumi cseréjét alapvetően két okból szokás végrehajtani.

Nyári gumi - téli gumi, mikor használjuk? A nyári és a téli gumiabroncsok közötti legfontosabb különbség az, hogy eltérő hőmérsékleti viszonyokra tervezték és alakítják ki ezeket.

A Forma 1 gumiabroncsai A Forma 1-es autók egyik legfontosabb alkotórésze a speciálisan erre a versenyzési formára kialakított versenygumik.

Nyári gumi, téli gumi vagy négyévszakos gumiabroncs? Felmerül a kérdés, hogy melyik jobb megoldás, a nyári gumi téli gumi cserélgetése az évszaknak megfelelően vagy egy négyévszakos garnitúra minden időszakban?

Gumiabroncs és nyaralás  Mielőtt autónkkal elindulnánk nyaralni nemcsak az autónk műszaki állapotát szükséges alaposan átvizsgálni.

A helyes autógumi választás tényezői A tudatosabb vásárlók biztosan felteszik maguknak kérdést, hogy milyen szempontok alapján lehet kiválasztani a legmegfelelőbb autógumit.

Hazai nyárigumi vásárlási szokások A magyar nyári gumi vásárlók 50% abszolút nem foglalkozik azzal, hogy milyen a gumiabroncs márkája.

Gumiabroncs hatása az üzemanyag fogyasztásra Miközben az autónk az úton halad le kell küzdenie a gördülési ellenállást, ami a kerekek és az út kapcsolatából eredő surlódási ellenállás.

A guminyomás ellenőrzésének fontossága Több guminyomással kapcsolatos vizsgálat is készült az utóbbi években és mindegyik elég lesújtó eredménnyel zárult.

2012 gumiabroncs gyártói díja Ez a második alkalom, hogy a Michelin nyerte a díjat, miután 2010-ben szintén ez a megtiszteltetés érte.

Az EU-s gumiabroncs cimke információi Az Európai Unió területén forgalmazott minden 2012 júniusa után készült gumiabroncsra kötelező oly módon címkézni, mint például a mosógépeket, vagy egyéb háztartási gépeket.

A Pirelli hivatalos állásfoglalása - Silverstone Több ok vezetett az abroncsok meghibásodásához Silvestoneban.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez